neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Honlap tervezési folyamat
A+ R A-

Egy honlap tervezési folyamata

E-mail Nyomtatás PDF
grafikai munkák, neoarted grafikai munkák, neoarted grafikai munkák, neoarted

1. LÉPÉS

2. LÉPÉS

3. LÉPÉS

Először is információkat kell gyűjtenünk cégéről vagy vállalkozásáról. Beszélünk a vállalkozásról, célokról, célközönségről akikhez szólni kíván, ötletekről, a  költségvetésről, illetve a várható kialakítás idejéről. Ezt követően együtt konzultálunk és kialakítunk egy tervet. Összevetjük az információkat és az ötleteket, amikből megtervezzük a honlap alapjait. Először készítünk egy előnézeti képet, ami tartalmazza a főbb megjelentetni kívánt elemeket, majd elküldjük Önnek a visszaigazolásra és jóváhagyásra.
Ha jóváhagyja a design, itt az idő számunkra, hogy mi nekilássunk a nehezének. Folytatjuk webrajzolást és webfejlesztést, tervezést és a tényleges funkcionális honlap kialakítását, amely megfelel a jelenlegi webes szabványok nak.
grafikai munkák, neoarted grafikai munkák, neoarted grafikai munkák, neoarted

4. LÉPÉS

5. LÉPÉS

6. LÉPÉS

Teszteljük az oldal teljes alkalmasságát és a böngészők kompatibilitás. Azután bemutatjuk Önnek egy teszt oldalon hogy át tudja nézni. Ha találunk esetlegesen hibákat illetve tartalmi, formai hiányosságokat, azokat kijavítjuk még a teszt oldalon.
Miután megkaptuk az Ön jóváhagyását a teszt oldalon, készek vagyunk, és elindítjuk a honlapot a választott domain nevével! A későbbiek során segítünk Önnek az adatfeltöltésben és a helyes beállítások kezelésében. Mi a következő lépés, miután az oldal él? Mi elküldjük Önnek a dokumentációt, így tudja, hogyan kell frissíteni a webhely tartalmát, és kihasználni annak funkciót. Szükség esetén segítünk a folyamatos, akár helyszíni karbantartásban is.
A fenti rövid és pontokba szedett tervezési munkafolyamat természetesen nem kőbe vésett útmutató, hiszen minden munka egyedi ezért némileg váltazhatnak a tervezés szemponjai. Azonban tájékozódásként, irányadásnak úgy gondolom fontos lépései lehetnek a számotokra (az Ön számára). Az azonban fontos, hogy ügyfeleink tisztán lássák, hogy egy honlap elkészítése mennyi munkával és idővel jár. Többször volt már olyan jellegű felkérésünk, hogy

"csak egy egyszerű lapot szeretnék, semmi különleges...és olcsó legyen".


Nos ez igazából biztosan működik ha valaki csak egy flyer jellegű honlapot kíván készíttetni. Megoldahtó! Ha azonban ezt szeretné az ügyfél, tisztában kell lennie vele, hogy az ilyen lapok hasonló hatékonysággal érvényesülnek, mint a papír alapú flyerek.
Tehát ha valakinek ez a megfelelő választás, ám legyen, de a honlap maga ennél sokkal több lehetőséget rejt  magában. Igaz az is hogy a kétféle megoldás teljesen külön-külön szól a látogatókhoz. Mi úgy gondoljuk, hogy a egy honlap ettől azért fontosabb eszköz a megjelenésben és információ közlésben.

Bővebben itt olvashattok A honlap alapjai illetve a Weblapok csoportosítása cikkekben.

Facebook

Twitter

Google Plus