neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Hírek » Targoncaportal redesign
A+ R A-

Targoncaportal redesign

E-mail Nyomtatás PDF
A targoncát (kézi targoncát, lapos hordfelületű 1 - 2 kerekű kézikocsit, emelőteherautót, raktári magasra emelő berendezést vagy villás targoncát, villás targoncát oldalvillával) arra használják, hogy anyagokat szállítson és emelje őket acélvillák segítségével. A meghajtó motor lehet gázolaj-, benzin- vagy autógáz-üzemű, vagy akár elektromos motor is hajthatja (akkumulátor vagy energiacella). Általában a mozgatott terheket raklapon tárolják.
info innen...

Tegnap egyeztettünk egy új honlap frissítéséről. Targonca bérlés és árusítás a cég fő profilja, ami mellé még valami új dolgokat kell majd beilleszteni, amiben segítséget kapunk a megrendelőtől, illetve mi is hozzá tesszük majd az ötleteinket. Ezek alapján várhatóan a hónap vége felé már egy vázat összeállíthatunk a honlap szerkezetét illetően. Tartalmilag még egy kicsit inog a dolog, mert szeretnénk valami mást kiagyalni nekik, de még erre van időnk, szerencsére a cégvezető nem szabott szűkös határidőt!

Eredet [targonca < ómagyar: targanc, tarbonc (targonca, "kocsika") < mongol: tergen (kocsi, szekér) < dravida: tér (kocsi)]

Facebook

Twitter

Google Plus