neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

  • E-mail nekem

    arted@neoarted.hu

  • E-mail dolgozni

    munka@neoarted.hu

  • Hívj ezen!

    +36 70 450 3389

Home » A neoarted
A+ R A-

A neoarted

E-mail Nyomtatás PDF
Fiatalos csapatunk nagy tapasztalattal áll ügyfeleink rendelkezésére. Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai rohanó világunk megköveteli a cégektől a minőségi szolgáltatások gyors és jó áron történő kivitelezését, ezért a cég megjelenésének ezt a fajta szemléletet kell tükröznie. A letisztult formavilág a mai modern ember számára a megbízhatóságot, rendet és a kiegyensúlyozott működést sugallhatja. Természetesen a tartalomé a meghatározó szerep, de fontos, hogy hogyan tálaljuk, mivel ettől függhet az új ügyfelek választása.

A neoarted gazdag kapcsolatrendszerrel rendelkezik a reklám szakmában, így frissen és kreatívan tudunk személyre szabott, egyedi megoldásokat kínálni az alábbi vizuális megjelenési formákban: logó, névjegykártya, levélpapír, boríték, sajtóhirdetés, szórólap, plakát, óriásplakát, brosúra, leporelló, céges hírlevél, DM-levél, éves jelentés, termékkatalógus, könyv, könyvborító, újság, magazin, matrica, termékcsomagolás, autódekoráció, weboldal, banner, stb.

A tervezés mellett nyomdai előkészítéssel is foglalkozunk: tördelés, szkennelés, retusálás, maszkolás, színkorrekció, termékfotózás. Terveink kivitelezését nagy múlttal, megbízható háttérrel rendelkező nyomdákra, partnercégekre bízzuk.

Cégünk
olyan integrált szolgáltatást kínál ügyfeleinek, amely átöleli a stratégiai és kreatív tervezés, az alkalmazott grafika, a reklámtervezés és a webdesign teljes spektrumát. Hiszünk abban, hogy az eredményes marketingkommunikáció átgondolt stratégiai tervezésen, kreatív és bátor ötleteken, művészileg kidolgozott látványterveken és professzionális kivitelezésen nyugszik. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink nagy része visszatérő ügyfél, akiknek évek óta biztos és hatékony megoldásokat tudunk nyújtani. Célunk, hogy ügyfeleinkkel együttműködve hatékony marketingkommunikációs megoldásokat alakítsunk ki. Minden feladat egy kihívás számunkra, hiszen a feladatot nem csupán megoldjuk, hanem hozzáadott értéket is teremtünk. Keressük a kreatív, újszerű, formabontó megoldásokat.

Facebook

Twitter

Google Plus