neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Hírek » Lancia pályázat
A+ R A-

Lancia pályázat

E-mail Nyomtatás PDF

Kreatív vagy, egyedi, és munkád a nemzetközi kifutókon is megállná a helyét? Itt az alkalom, hogy komoly elismerést és különdíjat nyerj!

A Fiat Magyarország, a Budapest Essential Looks és az InStyle meghirdeti a New Black & Red Ypsilon BE CREATIVENOT MONOTONE elnevezésű kreatív divat pályázatot.A pályázat célja a tehetséges fiatal divattervezőknek lehetőséget biztosítani egy hazai, nemzetközi színvonalú trend eseményen való megmérettetésre.

A feladat egy nemzetközi színvonalú, művészi értékkel bíró egyedi divat kreáció tervezése, mely a Lancia nemzetközi divat kommunikációjára épülve összhangban áll az új Black&Red Ypsilon modell értékeivel, és akár önállóan megállja a helyét a nemzetközi kifutókon is. Az előzsűrizés során kiválasztott 15 nyertes pályamű bemutatásra kerül a Budapest Essential Looks 2012-es tavaszi trend eseményének minden napján, március 1-4 között egy látványos divatbemutató keretein belül.

Az esemény utolsó napján a szakmai zsűri kihirdeti az általa díjazott első helyezettet, valamint a közönségdíjast is. A Lancia egy különdíjat ajánl fel az autó formavilágát vagy a témát leginkább megfogó divattervező részére.

Nézd meg a teljes pályázati kiírást és jelentkezz itt: budapestlooks.hu/palyazat


Lancia.hu

Facebook

Twitter

Google Plus