neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Hírek » Újdonság a hardtoil.hu-n
A+ R A-

Újdonság a hardtoil.hu-n

E-mail Nyomtatás PDF
Lassan a végéhez közeledik a weblap és talán elmondhatjuk, hogy egész jól sikerült. Bár amennyi munka van benne, nem ezt kellene mondanunk. A legnagyobb munkát itt is természetesen a tartalmi feltöltés jelentette, -bár ez általában a tulajdonos feladata lenne- mivel nem nagyon láttuk át a termékköröket illetve a hozzájuk tartozó anyagok pontos elhelyezését. Igaz, hogy user oldali töltés lehetséges az  oldalon, így a feltöltést átadhattuk volna, azonban régi megrendelőről van szó ... bevállaltuk.
A másik, újdonság a lapon, hogy a megrendelő egy online lapozható katalógust is kért amit még modullal nem készítettünk... hát érdekes kihívás volt, de átadtuk nagy örömünkre. Illetve még ellenőrzés és átadás szakaszban vagyunk, de szerintünk jól sikerült, menni fog.

hardtoil.hu neoarted

Az oldal átadása után és a visszajelzések tükrében várhatóan elkezdjük építeni a webshop-ot is ami a meglévő kategóriák kialakítása révén már egyszerűbb feladat lesz mint általában szokott lenni. De egy lapnál bármi előfordulhat. Közel 150 termékről lesz szó, amihez még képeket kell készíteni, vágni, rendezni, javítani kell, hogy publikálható formába kerüljön. Várjuk nagyon...  :) Ja és utána még képcsoportokat is javasolnánk a megrendelőnek, illetve ami ezzel jár.

hardtoil.hu

Facebook

Twitter

Google Plus