neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Hírek » Publikálható formában a hardt.hu
A+ R A-

Publikálható formában a hardt.hu

E-mail Nyomtatás PDF
grafikai munkák, neoartedLassan a vége felé közeledik a Hardt Kft. "index" honlapja. Mint már írtam róla a cég forgalmazott termékeinek "aloldalai" már hamarabb elkészültek és közben igény merült fel egy olyan oldal kialakítására is ahonnan a termékek külön-külön is elérhetőek illetve webshop-on keresztül megvásárolhatóak. Ez az oldal tartalmaz majd olyan egyéb információkat a cégről amelyeket az "aloldalakon nem jelenítettünk meg. Ilyen lesz majd a cég teljeskörű bemutatása, képgalériák a telephelyről és székhelyről, géppark és járműpark, támogatások, szponzorizáció egyéb minősítések és díjak megjelenítése. ...cikk itt található...

Igaz még van rajta sok munka, de már publikáltuk, hogy tudjuk közben a statisztika alapján értékelni az oldalon található információkat illetve magát az oldalt is. És nem utolsó sorban a közben felmerülő esetleges igényeket is figyelembe véve tovább fejleszteni. Szeretnénk elérni, hogy minél több információ jusson el a partnerekhez, ezért regisztrált tagjaiknak hírlevél feliratkozást is tervezünk. Remélhetőleg a lapon keresztüli hozzászólásokból is tudunk meríteni...és a véleményünk alapján is sokat tud változni még az oldal.

www.hardt.hu

Facebook

Twitter

Google Plus