neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Hírek » iiamo cumisüveg weben keresztül
A+ R A-

iiamo cumisüveg weben keresztül

E-mail Nyomtatás PDF
A végére értünk a honlapnak. Publikálható formában és talán a teljesség igénye nélkül átadható a megrendelőnek. Jelenleg a(z) iiamoworld.eu és a cumisuveg.hu domain alatt még sajnos nem található meg, de ezek a domain nevek lettek hozzá bejegyezve. Bár egy kicsit csúszik valami miatt. (szerencsére még nem volt sohasem ilyen felmerülő problémánk, hogy a domain később érkezett meg,mint ahogy publikáltunk. Hála és köszönet ezért a Port Kft.-nek, akik a szervert biztosítják oldalainkhoz. Csakis ajánlani tudom őket, mert igazán segítő kész kis csapat!)
A továbbiakban a webshop kialakítása lesz a feladatunk, ami ehhez az oldalhoz is kapcsolódik, de lesznek benne más baby és baba termékek is. Én már láttam a tartalmi részeket és egy-két új terméket... igazán jó, szép és kiváló minőségű dolgokat találtok majd az oldalon. Reméljük ennek megfelelően sikerül majd a webshop kialakítása is!

grafikai munkák, neoarted

A lényeg, hogy most még a mi teszt oldalunkon találjátok meg azután átköltözünk a fenti domain nevekre! Nézzetek rá később is.

Facebook

Twitter

Google Plus