neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Hírek
A+ R A-

Hírek

18 jún.

Egy kis felüdülés várható

E-mail Nyomtatás PDF
Az elmúlt napokban írtunk róla, hogy talán egy kicsit már "elegünk" van a fából...ami az egyik munkánkra akár igaz is lehet. Nos ha minden jól alakul, akkor egy kis időre áttérünk "keményebb" anyagokra.

Új honlap került előtérbe.

Egy már meglévő, azonban nem működő honlapot kell átalakítanunk illetve teljesen újat összehozni. Domain már van a kezünkben, most előzetesen a bejegyzést és a tárhelyet intézzük. Ezután jöhet a gyűjtés , anyagbeszerzés és informálódás a cégről. Alapvetőn a cég, az Aszinkron Kft, tevékenységi köre villanymotorok gyártása, tekercselése, illetve még sok egyéb amit mi még nem tudunk pontosan, úgyhogy hajrá.
13 jún.

Fa a mi világunk?!

E-mail Nyomtatás PDF
Régen nem volt már időnk írni házunk tájáról! Szerencsére tényleg az idő ami korlátozott bennünket, mert amúgy sok minden történt az utolsó bejegyzés óta.
De amiért most gyors írok egyet az az, hogy milyen furcsa, de az elmúlt két hónapban olyan cégekkel dolgoz(t)unk együtt akiknek a tevékenysége közel azonos. Alapvetően mind a három cég "faipari" vállalkozás. Ennek most örülnünk kellene, hisz benne vagyunk a "faiparban" legalábbis annyira, hogy ismerjük az alapvető információkat.

DE!

Nagyon más a szolgáltatáskörük és tevékenységük is ezért sajnos nincs egyforma "kabátjuk". Amit teszem hozzá nemis vennénk figyelembe, mert mindig próbálunk egyedi formát kialakítani minden munkánknál. Csak mind érdekesség .. írtam nektek egy kis infó!
A munkáinknál megtaláljátok ezeket a vállalásainkat amikről beszéltem.
03 jún.

Egy kis malacság

E-mail Nyomtatás PDF
Ezzel a munkával szerettük volna megköszönni egy barátunk segítségét, amit egy sportolónak... na jó... a fiamnak nyújtottak. Két megoldás jött szóba a fejemben, hogy hogyan is oldjam meg a dolgot, de a végén nagyon egyszerű lett a sorsom...logo tervezés! Mivel TV-s és egyéb megjelenést is terveztünk, kézenfekvő volt ez a megoldás, ami egyébként egy pólón fog megjelenni.

A lényeg egy disznó!

Először azt hittem tréfa, de rá kellett jönnöm, hogy nagyon is nem az. Tehát marad a malacka és a cégnév... Zsellér! A kettő közül úgy gondolom praktikusabb megjeleníteni a malackát így... ezek az alapötletek születtek meg.

Köszönjük a "segítséget"!
23 máj.

Fehér Famix Kft. felkérés és megbízás

E-mail Nyomtatás PDF
Mi más is lehetne a következő feladatunk, ha nem egy faipari vállalkozás. De azért köszönet és örülünk a felkérésnek.
A megkeresés tárgya először is egy prospektus illetve katalógus kialakítása volt, azonban az "alapanyagokat" átnézve már éreztük, hogy ebben azért több munka lesz. A jelenlegi logo-t egy kicsit át kell alakítanunk, de csak annyira, hogy a későbbiekben igazodjon az azt követő arculati elemekhez, illetve azokat a színeket fogjuk közösen meghatározni, amelyeket használni fogunk mind a nyomtatott anyagokban, mind pedig esetlegesen a egy honlapon vagy hírlevélben.
Tehát lesz teendőnk! Ha lesz időnk próbálunk munkaközi anyagot feltölteni.
15 máj.

Web és sign elemek kialakítása

E-mail Nyomtatás PDF
Van egy régi megbízónk akinek már dolgoztunk a hagyományos sign területen és eleégedett volt a rajzainkkal. Egy új megkeresés alapját az adta, hogy új telephelyet alakítanak ki, illetve új stratégiát próbálnak ki a már meglévő honlapjaikon. A mi munkánk ebben, hogy ennek megfelelően lecseréljük a régi elemeket mind a webes felületeken, mind pedig a sign területen.
Kicsit sokáig tartott az egyeztetés és egy kicsit el is húzódott a pontosítás, azonban már a konkrét feladat megjelölés kialakult. Már csak ötlet hiányzik és sok munkaóra. Tehát banner, banner, sign és sign!

1. oldal / 12

Facebook

Twitter

Google Plus