neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Hírek
A+ R A-

Hírek

20 márc.

Elindult a bowlingcentrum.hu

E-mail Nyomtatás PDF
Kicsit foghíjasan ugyan, -még hiányzik a közösségi modul- de elindítottuk a bowlingcentrum.hu oldalt, amelyen a megújult honlapon kívül, hírek, infók a kiskunhalsi, bowling, fallabda, spinning és gymstick világából is megjelennek. Úgy gondolom a hónap végére a régebbi anyagok is bekerülhetnek majd az oldalba, de azokat anyag hiányában majd csak a későbbiek során tudjuk beilleszteni. De igyekszünk a szívünkön viselni ezt a lapot! (is)
14 márc.

MI WOOD weben?!

E-mail Nyomtatás PDF
Az előző anyagait befejezve -arculat kialakítás és prospektus tervezés- lassan gondolkodnunk kell a cég honlapjának kialakításán is. Sikerült előzetesen egyeztetni az elvárásokat illetve konkrét elképzelést, vázat kaptunk a szerkezet illetőleg is. Bár még a menüpontok és a tartalmirész nincs teljesen rendszerezve, úgy gondoljuk ennyi elegendő ahhoz, hogy már az index oldalon gondolkodjunk. Várhatóan a a hónap közepe-vége felé kialakítjuk a vázat aztán építés ezerrel!
11 márc.

ICHOLZ redesig honlap

E-mail Nyomtatás PDF
Ha valami, akkor ez a munka lassan érik be. Na de a mondás is .... tudjuk.
Odáig eljutottunk, hogy már volt egy pár egyeztetésünk és anyaggyűjtés is történt közösen a megrendelővel. Ez már hatalmas előrelépés.
A lényeg, hogy erősen gondolkodnunk kell az új honlapon mert a napokban eldől a menüpontok kérdése és aztán a feladat adott számunkra, tehát mi következünk. A téma egyébként érdekes és jól megjeleníthető csak... najó nincs csak ...hajrá lesz!
07 márc.

Bowling Centrum új honlappal

E-mail Nyomtatás PDF
Még valamikor a tavalyi év vége felé érett meg bennünk, hogy a kiskunhalas Bowling Centrum-nak új honlapot építünk. Nos nem mondom, hogy túl gyorsan, de mára eljutottunk odáig, hogy már majdnem elkészültünk. Most aki ezt olvassa biztos nem érti, hogy miért kell ennyi idő hozzá?! Nos néha én sem, de most érett be a gyümölcse. Én már látom az alagút végét, illetve a kész lapot, már csak betanítás és publikálás van hátra.

És a friss tartalmi feltöltés!!!!

27 febr.

Teázunk!

E-mail Nyomtatás PDF
Nem rég átadható formába került a Giaro Kft. egyik honlapja, bár még az adattartalommal való feltöltés hadilábon áll, a cég egyik másik megbízásán kezdtünk el dolgozni. Mindig is szerettem volna olyan oldalt építeni aminek a termékeit "jól" lehet promótálni illetve a jó és szép képekkel lehet az oldalt megjelentetni. Bár még a nagy várományos hátra van-amit most nem árulnék el- de ez a termékkör is szívet melengető lehet.

Hogy ne csigázzalak tovább benneteket!

bar-shop.hu név alatt indítunk egy oldalt, amiben minden olyan termékkör megtalálható lsz majd amit egy "bar"-ban ital gyanánt keresni lehet. Elsősorban most különleges teákkal indulunk azonban a későbbiek során más termékkategóriák is belekerülnek a "kosárba".

3. oldal / 12

Facebook

Twitter

Google Plus