neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Hírek
A+ R A-

Hírek

18 febr.

Finisében a modinvest.hu

E-mail Nyomtatás PDF
Lassan átadható formában van a modinvest.hu weblapunk. Igaz még sok minden van amit tartalmilag kifogásolhatnánk de a szerkezete és a formája mára beért.
Biztos, hogy lesznek még változtatni való elemek de a nehezén már túl vagyunk. Most jön a csinosítás, képek retusálása és a végleges tartalom feltöltése. Mivel user és client oldali rendszer ezért amikor többen szerkesztjük majd az oldalt, szerintem látványos változás várható a közeljövőben. Úgy gondolom a hónap végére online elérhető közelségbe kerül!
05 febr.

Modinvest V3.0

E-mail Nyomtatás PDF
Harmadszor is nekirugaszkodunk a modinvest.hu weblap felépítésének. Nem mintha nem sikerült volna az előzőekben, de anyag hiányában nem jutottunk előre. Új "segítők" kerültek a céghez és így biztosabbnak látjuk az oldal kialakítását és egy pár egyeztetés után megszületett a lap váza. Pontosítottuk a célokat és elképzeléseket, volt egy kicsi konkurencia elemzés is, ...tehát mondhatjuk jó úton haladunk.
Várhatóan február közepe felé elkészül a preview és az anyagokat is sikerül összehozni hozzá egy gyűjtő szerveren amire a segítő kezek pakolgatják a szükséges anyagokat.
A lendület most egész jó user oldalról és remélhetőleg ez így is marad majd vagyis kitart a publikálásig!
(a domain bejegyzést tavaly márciusban kezdtük el :() )
28 jan.

Mi Wood megbízás

E-mail Nyomtatás PDF
A mai napon megbízást kaptunk az Mi Wood kft. arculatának kialakítására. Az egyeztetések során kiderült, hogy további munkák is várhatóak amennyiben sikeres logó tervezésen esünk át. A logó kialakítása után az arculati elemek lefektetése majd egy kezdő weblap várható tőlük. Hajráááá!
21 dec.

Na ez a durva!

E-mail Nyomtatás PDF
Lassan itt a karácsony és bár hozzá vagyunk szokva.......kellene egy honlap egy héten belül..de az nem "egy" honlap és nem igazán lenne így bevállalni, de sikerült megbeszélni a fejlesztőkkel, hogy jó az ötlet és más feltételekkel benne vagyunk a munkában. Kaptunk 3-4 hetet az indításra!

Húzós, de vállaltuk!


Igazából inkább csak a kihívás miatt vállaltuk be, hogy meg tudjuk-e oldani a feladatot. Ha már vállaltuk végtére már nincs visszaút. Jó pár nap álmatlanság és izgulás aztán....
19 dec.

Átadtuk a kretzer.hu oldalt

E-mail Nyomtatás PDF
Útjára indítottuk a kretzer.hu oldalt. Sok próba után és tesztelés, megrendelés, visszaigazolás után úgy döntöttünk, hogy elindítható az oldal. Egy-két "betanítás" után átadtuk a kezdeményezést a megrendelőnek, hogy próbálja egyedül menedzselni a weblapot. Úgy éreztük, hogy mindenben sikerre jutottunk, így már csak az átirányítás maradt hátra! Vagyis előre adminisztrálás ezerrel!

4. oldal / 12

Facebook

Twitter

Google Plus