neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Hírek
A+ R A-

Hírek

12 dec.

Rolló Kft. új arculat

E-mail Nyomtatás PDF
Jó pár nap kimaradt mióta nem jelentkeztünk, de az év végi hajrá miatt mindenre van időnk csak híreket írni nem. Na jó talán van., de inkább sportolunk helyette.
Igazából a munkáról annyi, hogy amilyen gyorsan és egyszerűen alakult ki a végleges logó legalább annyira jó volt dolgozni a cég új arculatán is. A váz már megvolt csak a "fejből" a monitorra kellett varázsolni. Tehát nem tűnt volna túl nehéznek a feladat.

De karácsony és év vége közeledik!


Ebben semmi meglepő, de annyi apró megbízást kaptunk köztük egy katalógust és egy "nemegyszerű" szórólapot is, úgyhogy az idő kezdett egyre kevesebb lenni. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy jól sikerült kis arculatott tudtunk összeállítani a megrendelőnek. Abból is erre gondolok, hogy a tulajdonos egy másik cégével is megbíztak bennünket.
06 dec.

THX iiamo!

E-mail Nyomtatás PDF
Mindenféleképp szerettem volna megosztani az örömhírt, mert nem mindennap kapunk ilyen dícséretet!
Vajóában csak arról van szó, hogy miután , pontosabban mielőtt publikáltuk volna az iiamo.hu honlapot és megkaptuk volna a jogot a domain bejegyzésére, a megrendelő és a dán cég kérése volt, hogy mutassuk meg az iiamo-nak a készülő lapot amit a magyarországi importőrnek készítettünk. Ez természetes, hiszen nem akármilyen termékről van szó.

Kicsit aggódtunk, de aztán jött a levél!


...nem azért volt bennünk egy kis tartás , hogy mit szólnak hozzá,-mert szerintünk mindent beleadtunk, hogy szép legyen-, hanem inkább a szerkezet kialkítása miatt, hogy majd bele kell nyúlni és emiatt megváltozik az oldal. Hiszen azért lett ilyen mert eddig mindenki jó véleménnyel volt róla!
Nos a válasz gyorsan megérkezett és nagyon kedvező volt az észrevételezés, igazából mondhatom, hogy ... hurrá!

Bár mástól is kapunk visszajelzést


a mostani azért is ennyire fontos, mert egy olyan dán párostól kaptuk a dícséretet akik termékét nem más mint a világ első számú design-ere Karim Rashid tervezte. Ezek tükrében valóban volt miért izgulni.
De kár lenne bővebben írnom erről a rövid visszajelzést itt olvashatjátok el!
23 nov.

Rolló logó redesign

E-mail Nyomtatás PDF
Nem rég fejeztük be a Rolló Kft. honlapját és további igények merültek fel grafikai munkákra. A fényképezéseknél már figyeltünk arra, hogy ha esetlegesen más munkák is lennének akkor azok mérete illetve minősége megfelelő legyen a nyomdai munkákhoz is, így a termékek fotózásával már előrébb vagyunk. Vagyis a katalógus, prospektus alapjai nagyjából adottak.

Kicsit megfordult a dolgunk

Most azonban felmerült az igény egy teljesen új logó kialakítására is. Igaz talán ezzel kellett volna először kezdeni, de ez a mi munkánk szépsége.. Mivel a katalógusra lenne a legnagyobb szüksége a cégnek, a kereskedelem megerősítéséhez, természetesen a logó is legalább annyira fontos részét kell, hogy képezze az egész anyagnak.

Így nem maradt más, rohammunkában kialakítottunk egy pár (15-20 db) vázlatot amelyet megküldtünk véleményezésre. Most egy kicsi pihenés ezzel a munkával amíg visszajelzést nem kapunk, hogy folytatni tudjuk a véglegesítést.

15 nov.

Új köntösben fallabdázunk...majd!

E-mail Nyomtatás PDF
Nem olyan régen de már talán 7-8 éve űzzük ezt a sportágat! Készítettünk a klub részére egy honlapot amin azonban épp most jött el az idő hogy változtassunk. (megjegyzem kis tanulópénz is volt benne egy kép használat miatt, amit azonban egyátalán nem tartottunk jogosnak!)

Ahogy változik a sport divat

Az oldalnak is is új ruhát kell kapnia. A régi "motor" is cserére szorul, így adott volt, hogy teljes változásra van szükség! A kérdés csak az, - mert azt látom mire lenne szükség-, hogy azokból mit érdemes megvalósítani.

Jó lenne egy igazán egyszerű ruhát varrni, de attól sajnos több zseb kell majd rá, ezért még törjük a fejünket, hogy hogy alakuljon a szabásminta. A lényeg jó lenne ha minden fontosnak tartott dolgot megtalálnának a klub tagjai, bowling, squash, spinning és ...azt a gumis "tornát" nem tudom hogy hívják...rajongói.

Várhatóan szerintem év vége felé adjuk át vagy a karácsonyfa alá kerül?! Még kell egy kis idő! És egy új domain is! Ötlet?

24 okt.

Új megbízás bébitermékkörben

E-mail Nyomtatás PDF
Elkészült a Giaro Kft. megbízásából a(z) iiamo.hu oldal ami elnyerte mind a megrendelő mind a dán anyacég tetszését, így megkaptuk a jogot a(Z) iiamo domainnév használatára és azt a napokban útjára is indítottuk. Bízunk benne, hogy az oldal további fejlesztéseknek köszönhetően még színesebb és érdekesebb lesz.

Az újabb igény

Ezzel egyidőben már elindult egy egyeztetés illetve igény a termék magyarországi forgalmazására is, ezért esedékessé vált egy önálló webshop kialakítása is amelyben már más babatermékek forgalmazása is meg fog jelenni.

A domain regisztrációja

Érdekes módon a cumisüveg,hu még szabad volt a bejegyzési listán ezért ez lett az egyik választott domain a másik pedig ugyanez a domain csak angol nyelven és .eu végződéssel lett bejegyezve. Szerintünk nem rossz választás volt a megrendelő részéről, bár amint tudjuk a domain még nem minden!

Kell egy jó oldal

Mivel még nem dolgoztunk hasonló termékkörben, gondolom lesz feladatunk bőven mire kialakítjuk a szerkezetet és a formát.
De tetszik a munka, úgyhogy szerintem addig dolgozunk rajta amíg a megrendelőnek és nekünk is elnyeri a tetszését

5. oldal / 12

Facebook

Twitter

Google Plus