neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Hírek
A+ R A-

Hírek

19 okt.

Hozzánk kerül a kretzer.hu redesign honlap

E-mail Nyomtatás PDF

grafikai munkák, neoarted

kretzer.hu

Szóbeli egyeztetés után a Kretzer 2002. Kft.-vel megegyezve új honlapot alakítunk ki a kretzer.hu domain név alá. Már készült egy tervezet (egy másik lap) a cégnek azonban most mi kaptunk megbízást az átalakításra. A cég fő profilja a faipari gépek gyártása és forgalmazása. A korábbiakban már találkoztunk hasonló jellegű munkával illetve megbízással ezért nem áll tőlünk messze a feladat. (Empal.hu) Hasonlóan a faiparigép forgalmazással foglalkozó cég honlapja készült akkor. Itt azonban más jellegű gépek illetve megoldásokra lesz szükség, hiszen a későbbiek során elképzelhető egy netes kereskedelem elindítása is.

desig és redesign

Elsősorban a cég bemutatása és annak termékköreinek megjelenítése a cél, de ígéretet kaptunk, hogy a termékekről minél több információt, adatlapot, technikai leírást képeket és videó anyagokat is publikálni tudunk majd.

Várhatóan a napokban elindítjuk a tesztoldalt és (kapott anyag függvényében) és szokásos adminisztrációt követően a következő hónap 3-4. hetére elérhető lesz a cég honlapja.


04 okt.

Finisébe ért a rollo.hu weblap

E-mail Nyomtatás PDF
grafikai munkák, neoartedPár napon belül már publikálni tudjuk a rollo.hu weblapot. Már korábban írtunk róla, hogy nagyon sok képet készítettünk náluk és igazán sok időt töltöttünk azzal, hogy minél jobban megismerjük a céget illetve a tevékenységeit. Úgy gondolom, hogy ez majd visszatükröződik a lapon is mert szerintem ebben a tárgykörben kimerítően sikerült az anyaggyűjtésünk és az információk feltöltése is. Bár még hátra van az egyeztetés a megrendelő kapcsolattartójával, aki majd hozzáteszi a "személyes" tartalmat, de már érezhetően több minden a végefelé jár. Szerkezetileg már minden rendben, bár volt egy-két nehezebb megoldás az oldalon, de lassan publikálhatjuk az oldalt. Az oldalon még nem végeztünk SEO-t ezért még van dolog bőven, de az már csak úgyis hab a tortán. Ha kész leszünk majd közkincsé teszzük!

Ha valakit pontosabban és bővebben érdekelne a Keresőmotor-optimalizálók (SEO-k) szerepe...
28 szept.

Kialakult a hardtoil logo

E-mail Nyomtatás PDF
grafikai munkák, neoartedFeltöltöttük a Hardt Oil Kft. új emblémáját, logóját. Úgy gondol sikerült azt a formát választani ami a legjobbra sikeredett. Bár nem a mi döntésünk volt, mégis a megrendelőnek is ugyanaz a logo tetszett ami nekünk is. (bár ez egyátalán nem fontos a választás szempontjából...de "segíteni" mindig szoktunk a döntéshozásban) A végleges megjelenést itt találhatjátok meg.

A további megbeszélések után már az arculati kézikönyv elemeit is rögzítenünk kell, tehát essünk neki a további rajzolásoknak. Pár nap és azt is bemutatjuk majd nektek!
27 szept.

Co-Vitalitas redesign honlap

E-mail Nyomtatás PDF
Új névvel és külsővel indul hamarosan a volt dabomed.hu Már megérett a cserére a régebben nálunk készült honlap, de a mostani felkérésnél már több dologra is oda kell figyelnünk. Az előző lappal szemben igazából nem volt kifogása a megrendelőnek, azonban a szerkezetből adódóan, illetve a jogosultságok kiosztása miatt az oldal túlságosan "sebezhetővé" vált, így egy idő után megbénult a szerkesztése. Bár rengeteg időt fordítottunk az oldal sebezhetőségének kiküszöbölésére, -amit köszönünk a Port Kft.-nek ezúton is-, új honlapot kell kialakítanunk.
Halkan jegyzem meg, hogy azóta jobban átlátjuk a cég működését és szolgáltatásait is, ezért talán kicsit könnyebb feladatunk lesz!
25 szept.

Új arculat készül

E-mail Nyomtatás PDF
A termékfejlesztéseknek köszönhetően új arculati jegyek kerülnek bevezetésre a Hardt Kft-nél. Változik a csomagolás, a termékcímke és ezzel párhuzamosan megváltozik a cég logo-ja és arculati elemei is. Rövid egyeztetés után az előkészítést követően egy pár kézi rajz digitalizálása és bemutatásra kerültek a vázlatrajzok. Sikerült gyorsan választani formajegyek és a logo végleges formáját kialakítani. Hamarosan publikáljuk az új logót is. Az utolsó részben már csak az arculati elemeket kell véglegesíteni illetve a felhasználási területeknek megfelelő anyagot kialakítani. Várhatóan kisarculati kézikönyv készül majd belőle.

6. oldal / 12

Facebook

Twitter

Google Plus