neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Hírek
A+ R A-

Hírek

24 szept.

Túl a 120. terméken!

E-mail Nyomtatás PDF
grafikai munkák, neoartedMára be volt tervezve egy cég termék cimke rajzolási munkája és csak a kíváncsiság kedvéért a preview rajzok elkészítése után megnéztem körülbelül mennyi cimkét is rajzolhattunk nekik..., mert már úgy gondoltam ennyi a "világon" sincs. Na jó félre a tréfával a megbízónk a Hardt Kft. több mint 120 termék és pontosan 161 termékcimkéjét valósítottuk meg. Köszönjük a bizalmat és a sok megbízást!

Képeket találtok a "cimkék felhők" alatt.
Most néztem sajnos alig vannak ezekből a munkákból...majd hamarosan pótolom és feltöltök egy jó párat belőlük!
18 szept.

Rollo-Halas.hu domain bejegyzés

E-mail Nyomtatás PDF
Elindítottuk a rollo-halas.hu domain bejegyzését és hamarosan egyeztetünk a tulajdonosokkal a felépítésről és kialakításról. Várhatóan a jövő hónap közepe felé lesz előrelépés.

Tisztelt Megrendelő!
Köszönjük megrendelését, mellékelten küldöm a domain név igényléséhez és megrendeléséhez szükséges dokumentumokat.
Kérem az alábbi dokumentumokat postai úton küldjék meg címünkre:
Céges igénylés esetén:
- igénylőlap 1 példány, az igénylő cég aláírási címpéldánynak megfelelően aláírva
- megrendelőlap 2 példány
- szerződés 2 példány
- cégbírósági végzés vagy cégkivonat fénymásolata
- aláírási címpéldány fénymásolata
Ha a csatolt dokumentumok megnyitáskor több oldalasak, akkor a margókat kisebbre kell venni, hogy mindenképpen egy oldalas legyen az igénylő és megrendelőlap. Az igénylőlapnak és a megrendelőlapnak egy oldalasnak kell lennie, a szerződés két oldalas! Mivel a szerződés kétoldalas ezért kérjük, mindkét oldalát írják alá!
Ha domain igénylés menetét néhány nappal szeretnék meggyorsítani, kérem faxolják el az igényléshez szükséges dokumentumokat a lenti fax-számra. A dokumentumok eredeti példányát ebben az esetben is küldjék meg címünkre!
14 szept.

Szerkezeti formában az ÖkoRolló honlap

E-mail Nyomtatás PDF
grafikai munkák, neoartedAzt hiszem még ennyire tüzetesen nem jártunk körbe egy cég tevékenységi köreit mint ennél a cégnél! Rengeteg bejárásunk volt már és több száz fotót készítettünk a honlaphoz (amik persze később majd jól jönnek) de már eljutottunk odáig, hogy a honlap szerkezeti felépítése összeállt. Nagyon nehéz volt megismeri a munkafolyamatokat a cégnél, mert bizonyos munkák oda tartoznak és vannak amiket még nem akar a megrendelő beilleszteni az oldalukra. Nem beszélve arról, hogy a olyan képeket és anyagokat kell elhelyeznünk amelyeket publikálható formába kell önteni. Szóval volt feladat az előkészítéssel, de ha minden igaz mostanra összeállt az anyag, kezdhetjük a weblap kialakítását. Várhatóan a hónap végére már megkezdhetjük a "telepítést".
08 szept.

iiamo cumisüveg weben keresztül

E-mail Nyomtatás PDF
A végére értünk a honlapnak. Publikálható formában és talán a teljesség igénye nélkül átadható a megrendelőnek. Jelenleg a(z) iiamoworld.eu és a cumisuveg.hu domain alatt még sajnos nem található meg, de ezek a domain nevek lettek hozzá bejegyezve. Bár egy kicsit csúszik valami miatt. (szerencsére még nem volt sohasem ilyen felmerülő problémánk, hogy a domain később érkezett meg,mint ahogy publikáltunk. Hála és köszönet ezért a Port Kft.-nek, akik a szervert biztosítják oldalainkhoz. Csakis ajánlani tudom őket, mert igazán segítő kész kis csapat!)
A továbbiakban a webshop kialakítása lesz a feladatunk, ami ehhez az oldalhoz is kapcsolódik, de lesznek benne más baby és baba termékek is. Én már láttam a tartalmi részeket és egy-két új terméket... igazán jó, szép és kiváló minőségű dolgokat találtok majd az oldalon. Reméljük ennek megfelelően sikerül majd a webshop kialakítása is!

grafikai munkák, neoarted

A lényeg, hogy most még a mi teszt oldalunkon találjátok meg azután átköltözünk a fenti domain nevekre! Nézzetek rá később is.
03 szept.

Vége a pihenésnek!

E-mail Nyomtatás PDF
Bár egy kicsit hosszabbra sikerült a tervezettnél a pihenés és nem is igazán az volt a vége, visszatértünk a való világba.
Rég nem jelentkeztünk már és úgy tűnt hogy még mindig szabadságon vagyyunk, ez csak a látszat. Millió dolgot kellett elindítani, hogy a pihenés után új és főleg nagy lendülettel vágjunk neki az év végének. A kapcsolatépítésnek köszönhetően új partnereket ismerhettünk meg, új munkák merültek fel,tehát nagy lendület és sok dolog vár ránk. De mi ezt szeretjük, úgyhogy a feladat adott... vágjunk bele!

7. oldal / 12

Facebook

Twitter

Google Plus