neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Hírek
A+ R A-

Hírek

10 júl.

Karim + iiamo + Giaro

E-mail Nyomtatás PDF
grafikai munkák, neoartedMegjelent Magyarországon is a Karim Rasid által tervezett cumisüveg. A két dán srác alapította iiamo cég termékeit forgalmazó Giaro Kft. megbízásából mi készíthetjük a magyarországi weblapot! Még nagyon az elején vagyunk a tervezésnek és szerkezet kialakításnak, de már most nagyon élvezetes munkának ígérkezik. Kiváló termék, földönkívüli design (mint ahogy azt Karim Rasid-tól lenni szokott) már csak egy jó honlap kell neki kis hazánkban is. Igyekezni fogunk addig is amig megkapjuk az iiamo intranet-hez a jogosultságot a dán fiúktól, hogy minél jobban megismerjük a terméket! 1-2 héten belül talán már látható lesz az eredmény!
27 jún.

Happy Holiday!

E-mail Nyomtatás PDF
Értesítünk minden kedves ügyfelünket, hogy évi rendes és kevés szabadságunkat 2012. július 27-től augusztus 05. töltenénk. (Illetve csak félig-meddig) Ha valakinek fontos munkája lenne ez időszakban, kérem azt lehetőség szerint hozza előrébb vagy tegye az ezt követő időszakra. Ja! (Olyan helyen leszek, ahol se telefon, sem mail nem ér utol!) Na ez a happy holiday!!! De addig még rengeteg idönk van, húzzunk bele!
13 jún.

Publikálható formában a hardt.hu

E-mail Nyomtatás PDF
grafikai munkák, neoartedLassan a vége felé közeledik a Hardt Kft. "index" honlapja. Mint már írtam róla a cég forgalmazott termékeinek "aloldalai" már hamarabb elkészültek és közben igény merült fel egy olyan oldal kialakítására is ahonnan a termékek külön-külön is elérhetőek illetve webshop-on keresztül megvásárolhatóak. Ez az oldal tartalmaz majd olyan egyéb információkat a cégről amelyeket az "aloldalakon nem jelenítettünk meg. Ilyen lesz majd a cég teljeskörű bemutatása, képgalériák a telephelyről és székhelyről, géppark és járműpark, támogatások, szponzorizáció egyéb minősítések és díjak megjelenítése. ...cikk itt található...

Igaz még van rajta sok munka, de már publikáltuk, hogy tudjuk közben a statisztika alapján értékelni az oldalon található információkat illetve magát az oldalt is. És nem utolsó sorban a közben felmerülő esetleges igényeket is figyelembe véve tovább fejleszteni. Szeretnénk elérni, hogy minél több információ jusson el a partnerekhez, ezért regisztrált tagjaiknak hírlevél feliratkozást is tervezünk. Remélhetőleg a lapon keresztüli hozzászólásokból is tudunk meríteni...és a véleményünk alapján is sokat tud változni még az oldal.

www.hardt.hu
11 jún.

Csomagolunk és eladunk!

E-mail Nyomtatás PDF
A mi szakmánkban az az egyik jó dolog, hogy ha valakit a "reklám" megmérgez az nem szabadul utána.

Kezdhetném így is, de ami ennél fontosabb, hogy egy ügyfelünk honlap redesign-t szeretne. Természetesen egy rövid beszélgetés után kiderült, hogy milyen szándékai vannak az új honlappal kapcsolatban, illetve elvárásai, így viszonylag gyorsan arra az elhatározásra jutottunk, hogy egy teljesen új formával és megjelenéssel webshopot alakítunk ki. Pontos meghatározások és célkitűzések még nem fogalmazódtak meg, de a egyeztetés után javaslatot teszünk és utána kezdünk neki  a munkához. A szerencsés az, hogy egy katalógust már készítettünk a cégnek, -ami nagyon tetszett nekik- és az alapján képzelik el a formát, színvilágot és a kialakítást. Gondolom, mivel termékekről van szó fényképezést is be kell vállalnunk, ami azért jó mert ha mi termék fotózunk, könnyebb lesz majd az utómunka, a képek vágása.

Egyeztetés után várhatóan június közepére tehető a lap kialakítása, majd azt követően a feltöltés... és... rajt!
05 jún.

Ökorollo redesign

E-mail Nyomtatás PDF
Pár napon belül véglegessé válik, hogy egy műanyag feldolgozással foglalkozó cég honlap(jait) új formába kell-e öntenünk. Már előzetes megbeszélés történt az oldallal kapcsolatban, azonban a héten pontosítani fogjuk a feladatokat. A már meglévő lapon túl -ahogy tájékozódtunk- szerintünk szükség lesz némi arculat váltásra is, hogy teljes legyen változás. Nagy arculatváltás nem várható, de biztos sok grafikai munka is lesz benne. Mivel több üzletág is van a cégn belül ezért talán könnyebb ...vagy talán nehezebb lesz a megvalósítás. Célszerű lenne több oldal nyitása is... A hétvégére rendeződnek a viszonyok.... folyt.köv.

8. oldal / 12

Facebook

Twitter

Google Plus