neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Hírek
A+ R A-

Hírek

01 jún.

Még több!

E-mail Nyomtatás PDF
Úgy néz ki, hogy sikeres volt a Homokhátsági Hulladékgazdálkodási óriásplakát kampány, mert az előre tervezettnél több megrendelés érkezett hozzánk. Aminek nagyon örülünk. Bár némi javítást kellett eszközölnünk az anyagon ami sajnos csak az első gyártás után derült ki. A következő megbízásban azonban ezeket a "pixeleket" változtattuk - és tanultunk is belőle- így már tökéletesebb lesz. Konklúzió! A munkafolyamatot nem szabad egyszerűsíteni, legalább is gyorsítani azzal, hogy kihagyunk lépéseket! Megbeszélés, preview, egyeztetés, próbanyomat, rábólint, gyárt... elégedett ügyfél!
18 máj.

Hardt start site

E-mail Nyomtatás PDF
grafikai munkák, neoartedMájus végére tehető, hogy egyik ügyfelünk -akinek már régóta dolgozunk- felkért bennünket, hogy készítsük el a cég abszolút "index" honlapját. Már több lapot készítettünk termékeikhez, most azonban a három termékcsoport kezdőoldalát kell kialakítanunk. Pontosan még nem állt össze hogyan és miként fog kirajzolódni, de még van egy kicsi idő a tervezésre és felépítés fejlesztésére. Úgy gondolom a hónap 3. hetére várható lesz egy "preview". -majd publikálom félúton, ha lehet.

Addig nézzétek meg a hardtoil.hu vagy profi-tech.hu és stacplastic.hu oldalakat. Ebből kell kiindulni és ezt kell összegyúrni.
23 márc.

Új weblap érkezett

E-mail Nyomtatás PDF
Ha minden igaz akkor elkzdjük a modinvest.eu domain bejegyzését illetve a honlap tartalmi elemeinek egyeztetését. Amíg megkapjuk a domain-t ki kell alakítanunk a tartalom és forma meghatározását, amivel remélhetőleg pár napon belül végzünk. De már most látható, hogy nem kis munka lesz az anyaggyűjtés illetve a képi anyagok összegyűjtése. Bár régebben már készítettünk nekik egy oldalt, az azonban nem valósult meg az előzőek hiányában. Most teljesen új alapokkal indítjuk az új oldalt, bízva abban, hogy egy átfogó, minőségi lapot tudunk átadni a megrendelőnek! Külömben is itt a jó idő, irány fényképezni!
21 márc.

weblapok csoportosítása

E-mail Nyomtatás PDF

Igyekeztünk több szempont szerint is csoportosítani az eddig munkatársaink és vállalkozásaink által készített weblapokat:

Ügyfeleink tevékenységi
körei szerint:

vállalkozói weblapok
szolgáltatói weblapok
pénzügyi weblapok
non-profit weblapok
vallási weblapok
jogi weblapok
ipari weblapok
ingatlanos weblapok
idegenforgalmi weblapok
egészségügyi weblapok

A weblap
jellege szerint:

céges weblapok
értékesítési weblapok
portál jellegű weblapok
promóciós weblapok
prospektus jellegű weblapok
webáruházak

A weblap építése során
alkalmazott technológiák szerint:

online szerkeszthető weblapok
flash animációk
kereső barát weblapok
portál jellegű weblapok
webáruházak
weblapok animációval
21 márc.

A honlap alapjai

E-mail Nyomtatás PDF

A vállalkozások vezetőinek általában nem a weblapkészítés a szakterületük, ezért megpróbáltuk összefoglalni számukra a céges honlapkészítés rejtelmeivel kapcsolatos tanácsainkat. További hivatkozásokat is találhat itt a weblapkészítés különböző területeivel kapcsolatosan.

Mi a cél

Az első, hogy meghatározzuk, mi a célunk a weblap elindításával. Ez a látszólag triviálisnak tűnő lépés sokat segíthet a további feladatok optimális megoldásában. Ha a weblap készítés feladatait külső webdesigner cégre bízzuk, elengedhetetlen fontosságú céljaink világos megfogalmazása a projekt eredményességéhez.

Bővebben...

9. oldal / 12

Facebook

Twitter

Google Plus