neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Hírek
A+ R A-

Hírek

21 márc.

Mit tegyünk egy weblapra?

E-mail Nyomtatás PDF
Az alábbiakban szeretnénk néhány ötletet adni mindazoknak, akik új weblap készítését tervezik vállalkozásuk számára. Általában nincs szükség arra, hogy az itt felsorolt összes lehetőség megjelenjen a weboldalainkon. Érdemes jól átgondolt struktúrába szervezni az oldalaink felépítését.

A weblapkészítés során a menükben választható lehetőségek számát igyekezzünk 5 és 7 választási lehetőség között tartani. Általában 3 menüpont szegényesnek tűnik, 9-nél több viszont átláthatatlannak.

Bővebben...
20 márc.

Miért van szükség logóra?

E-mail Nyomtatás PDF

A logó, más néven embléma egy cég, szervezet vagy szolgáltatás egyedi, jól felismerhető, azonosításra szolgáló jele. A logó képviseli a céget nagy részben, hiszen a vizuális megfogalmazás ugyanazt jelenti bármilyen országban (persze az adott ország szokásai, hagyományai és vallása befolyásolhatja). A logó tervezés elsődleges célja megkülönböztetni az adott céget a versenytársaktól, megkönnyítve a tájékozódást a piac szereplői között. A logónak határozottságot kell sugároznia és ki kell tűnnie a többi logó közül. Ahhoz, hogy egy induló cég minél nagyobb és sikeresebb legyen, illetve annak tűnjön a piacon, elengedhetetlen feltétele a professzionális logó és arculat.

Bővebben...
19 márc.

Ötletpályázat Mihályi faluközpont arculatának kialakítására

E-mail Nyomtatás PDF
grafikai munkák, neoartedMihályi Község Önkormányzata Képviselő-testülete Ötletpályázatot hirdet a Mihályi településközpont egységes arculatának kialakítására. A pályázat célja olyan látványtervek összegyűjtése melyek alapul szolgálhatnak a végleges tervek elkészítésére. A Kiíró a pályázóktól olyan tervjavaslatokat vár, amely Mihályi településközpontot megújítja, átalakítja.

AZ ÖTLETPÁLYÁZAT TÁRGYA:
Mihályi Kisfaludi és Hunyadi utca találkozásánál lévő útkereszteződés és az azt környező területek fejlesztése.

bövebben...
19 márc.

II. Szelektív karikatúra pályázat

E-mail Nyomtatás PDF
grafikai munkák, neoartedTéma: a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítése.
A takarékosság a természeti kincseinkkel azt is jelenti, hogy minél több, már felhasznált anyagot újrahasznosítunk. Ehhez elengedhetetlen a már elhasználódott, szükségtelenné vált anyagok szelektív gyűjtése. Már sok feltétel megteremtődött, de még nem vált mindennapi életünk természetes részévé a szelektív hulladékgyűjtés. A humor segítségével, a grafika eszközeivel nevessük ki gyarlóságainkat, a mindennapok ellentmondásait. Nevetve neveljük magunkat, de legfőképp az ifjúságot.

bövebben itt..
19 márc.

Újdonság a hardtoil.hu-n

E-mail Nyomtatás PDF
Lassan a végéhez közeledik a weblap és talán elmondhatjuk, hogy egész jól sikerült. Bár amennyi munka van benne, nem ezt kellene mondanunk. A legnagyobb munkát itt is természetesen a tartalmi feltöltés jelentette, -bár ez általában a tulajdonos feladata lenne- mivel nem nagyon láttuk át a termékköröket illetve a hozzájuk tartozó anyagok pontos elhelyezését. Igaz, hogy user oldali töltés lehetséges az  oldalon, így a feltöltést átadhattuk volna, azonban régi megrendelőről van szó ... bevállaltuk.
A másik, újdonság a lapon, hogy a megrendelő egy online lapozható katalógust is kért amit még modullal nem készítettünk... hát érdekes kihívás volt, de átadtuk nagy örömünkre. Illetve még ellenőrzés és átadás szakaszban vagyunk, de szerintünk jól sikerült, menni fog.
Bővebben...

10. oldal / 12

Facebook

Twitter

Google Plus