neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Hírek
A+ R A-

Hírek

18 ápr.

Nádas Terasz arculati munkák

E-mail Nyomtatás PDF
Április végén kaptunk felkérést a kunfehértói Nádas Terasz arculatának kialakítására. Május elejére beszéltünk meg egy bővebb egyeztetést a pontos név és formai jegyek kialakításával kapcsolatban, amit egy-két nap csúszással teljesítettünk is, ami azonban csak előnyére vált a tervezetek számához. Igazából a nehézségét az adta a munkának, hogy a névhez köthető szimbolika viszonylag modern megjelenítése nem volt túl egyszerű, azonban volt más vonal amit követtünk és jó hogy így tettünk, mert az lett a befutó. Igaz ez a végleges forma nem kapcsolódik szorosan a névhez...

Ha jól emlékszem úgy 15-16 vázlatot rajzoltunk meg, amiből egy igazán minimál forma lett a győztes. Azért is mondom, hogy győztes, mert szavazáson mentek át a vázlatok és ez maradt.

A kész arculatot itt találjátok a munkaközi pedig a letölthető anyagok közt van!
11 ápr.

"Fa Prospektus"

E-mail Nyomtatás PDF
Folytatva az MI WOOD arculatát - és elnyerve tetszésüket- tovább haladhatunk az anyagaikkal. Elsődlegesen prospektus vagy katalógus kialakítása a feladat, amihez majd megkapjuk az alap adatokat, és ezek után folytatjuk a terjedelem függvényében a munkát. Már előzetesen készítettünk egy pár variációt, hogy lássuk a színek és forma összhatását, amire már "rábólintott" a megrendelő. Várjuk a szövegezést és a képi anyagokat, hogy tudjuk még mi az amit bele kell illeszteni az anyagba.
08 ápr.

Food photo

E-mail Nyomtatás PDF
A napokban kaptunk felkérést ételfotózásra, aminek azért is nagyon örültünk mert egy kicsit kihívás másrészt jó kis munkának tűnik.... és valakinek az elkészült étkeket el is kell fogyasztania! Sajnos elég korlátozott volt a helyszín, legalább is fények szempontjából, de egy pár ételfotózási trükköt próbáltunk ellesni a neten videó formájában és azt alkalmazni próbáltuk. Természetesen nem vettük el a nagyok munkáját, hiszen ez az anyag csak egy sign részét fogja képezni és a továbbiakban lehetőség szerint flyer formájában szerepel majd csak, azért nem lettek rosszak a képek.

Javítani sokat kellett rajtuk, de a közel 250 db képből 12 db végleges anyagot kellett kialakítani. Ezeket itt találhatjátok meg!
27 márc.

Targoncaportal redesign

E-mail Nyomtatás PDF
A targoncát (kézi targoncát, lapos hordfelületű 1 - 2 kerekű kézikocsit, emelőteherautót, raktári magasra emelő berendezést vagy villás targoncát, villás targoncát oldalvillával) arra használják, hogy anyagokat szállítson és emelje őket acélvillák segítségével. A meghajtó motor lehet gázolaj-, benzin- vagy autógáz-üzemű, vagy akár elektromos motor is hajthatja (akkumulátor vagy energiacella). Általában a mozgatott terheket raklapon tárolják.
info innen...

Tegnap egyeztettünk egy új honlap frissítéséről. Targonca bérlés és árusítás a cég fő profilja, ami mellé még valami új dolgokat kell majd beilleszteni, amiben segítséget kapunk a megrendelőtől, illetve mi is hozzá tesszük majd az ötleteinket. Ezek alapján várhatóan a hónap vége felé már egy vázat összeállíthatunk a honlap szerkezetét illetően. Tartalmilag még egy kicsit inog a dolog, mert szeretnénk valami mást kiagyalni nekik, de még erre van időnk, szerencsére a cégvezető nem szabott szűkös határidőt!

Eredet [targonca < ómagyar: targanc, tarbonc (targonca, "kocsika") < mongol: tergen (kocsi, szekér) < dravida: tér (kocsi)]
25 márc.

Kés és borotva webshop-on!

E-mail Nyomtatás PDF
A napokban elkezdjük egy webáruház felépítését amiben késeket és borotvákat kell promótálni, illetve on-line kereskedelmet folytatni. Azért is tartom érdekesnek, mert anno még kaptam a nagyapámtól egy régi hagyományos borotvát, ami talán világháborús időket is megélt, de igazából semmit sem tudok róla. Nekünk ez már nagyon messzinek tűnő dolog. Most itt az ideje bővebben megismerkedni a késekkel és borotvákkal. Olyan egy kicsit mintha a régmúltba csöppentünk volna vissza, legalábbis tartalmilag. Remélhetőleg a munka végeztével sokkal többet tudunk meg a régi, hagyományos borotválkozásról is, és nagyapám borotvájáról is.

2. oldal / 12

Facebook

Twitter

Google Plus