neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » portfolio / Munka » Kategória » Vektor design » Dekart logo
A+ R A-

Dekart logo

Rate this item
(1 vote)
Egy reklám cégtől kaptuk ezt a megbízást. Gondolom nem akartak sok időt foglalkozni a tervezéssel ezért bízták ránk a feladatot. Bár az is igaz, hogy ha jól tudom inkább a hagyományos sign a fő profiljuk ami azért más mint egy arculattervezés.
Igazából nem volt semmiféle megkötés és különösebb koncepció sem, így viszonylag egyszerűbbnek tűnt a feladat. Mint minden hasonló felkérés esetén itt is pár alkalommal beszéltünk a fő irányelvekről és stílusokról, aztán belekezdtünk a munkába. Mivel színeket sem egyeztettünk ezért még az sem volt túl nagy gond, hogy a színeket a formajegyekkel összehozzuk. Bár megjegyzem minden alapvető kezdést megelőzően jó visszatérni a régi jól bevált módszerhez, a vázlatrajzokhoz! Tehát rajzoljunk!
Egy pár érdekesség kisülhet belőle, de ... ez már akkor igazán célravezető, ha egy kialakult formajegy rögzült. Sajnos ehhez a munkához már nem találtam meg a vázlatokat, de majd mostani munkákhoz teszek fel, hogy látni lehessen miről is beszélek. Ha jól emlékszem a legutóbbi komplett megbízásnál - Stilfa MI- még meg vannak a vázlatrajzok. Na itt ez nem működött mert  a megbízó nem túl sok időt szánt a kapcsolattartásra.

4-5 napos munka után aztán az fogalmazódott meg benne -a megbízóval egyetemben-, hogy nincs szükség(e) a tevékenységre utaló arculatnak inkább egy viszonylag egyszerű és színes formát találjunk ki. Ennek tudatában 1-2 nap és elkészült az alap, amit lent megtaláltok és letöltve meg is nézhetitek. Általában ennyi alapot szoktunk készíteni, -ennyiből biztos el tud indulni a megrendelő.

Ezek közt sikerült is kiválasztani a megfelelő logót, amit aztán 2-3 nap után szinte konyhakészen átadtunk kisarculat formájában a megrendelőnek! Felteszem majd azt is. Keressetek rá!

Facebook

Twitter

Google Plus