neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » portfolio / Munka » Kategória » Vektor design » Fiatlon 2008
A+ R A-

Fiatlon 2008

Rate this item
(1 vote)
Anno terveztünk egy egyesületnek logo-t, amiben használtuk a triatlon szimbolikáit utalva a főtevékenységre. Utólag már nem használtam volna oda azokat az ikonokat, mert rájöttem, hogy nem igazából illeszkedik a tevékenységeik közé illetve nem az a fő profiljuk. (ZÖLDSPORTCLUB) Bár teszem hozzá az jó néhány évvel ezelőtt volt.

A lényeg viszont hogy a felkérésnek megfelelően mivel Triatlonról van szó itt már egyértelmű az utalással történő megjelenítés. És azóta talán én is sokat változtam illetve a stílusok is változnak, sőt bővülnek. Új irányzatok jelennek meg és...a régiek térnek vissza új formában. Ez egyébként nagyon jó!
De vissza a megbízáshoz. Lényegében egy borzasztóan leegyszerűsített piktogramból alakult ki amit vektorosan gyorsan megrajzoltam. Eddig igazán egyszerű és gyors volt. Ezután már csak az elhelyezés és színek kialakítása maradt. Xintem tényleg minimal lett és közérthető, de nem annyira, hogy ne kelljen kétszer ránézni a piktogrammokra és értelmezni. És ez egyben jó is! Színes - egyszerű -, mint amilyen a triatlon maga. De azért készülj fel rá alaposan ha kiakarod próbálni!!!!

Facebook

Twitter

Google Plus