Fiatlon 2008

Rate this item
(1 vote)
Anno terveztünk egy egyesületnek logo-t, amiben használtuk a triatlon szimbolikáit utalva a főtevékenységre. Utólag már nem használtam volna oda azokat az ikonokat, mert rájöttem, hogy nem igazából illeszkedik a tevékenységeik közé illetve nem az a fő profiljuk. (ZÖLDSPORTCLUB) Bár teszem hozzá az jó néhány évvel ezelőtt volt.

A lényeg viszont hogy a felkérésnek megfelelően mivel Triatlonról van szó itt már egyértelmű az utalással történő megjelenítés. És azóta talán én is sokat változtam illetve a stílusok is változnak, sőt bővülnek. Új irányzatok jelennek meg és...a régiek térnek vissza új formában. Ez egyébként nagyon jó!
De vissza a megbízáshoz. Lényegében egy borzasztóan leegyszerűsített piktogramból alakult ki amit vektorosan gyorsan megrajzoltam. Eddig igazán egyszerű és gyors volt. Ezután már csak az elhelyezés és színek kialakítása maradt. Xintem tényleg minimal lett és közérthető, de nem annyira, hogy ne kelljen kétszer ránézni a piktogrammokra és értelmezni. És ez egyben jó is! Színes - egyszerű -, mint amilyen a triatlon maga. De azért készülj fel rá alaposan ha kiakarod próbálni!!!!

Latest from

Related items (by tag)

back to top