neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Blog » Tizedelje meg az online világot.
A+ R A-
04 máj.

Tizedelje meg az online világot.

Rate this item
(0 votes)

Az Alienware™ M18x laptoppal örök nyugalomba küldheti ellenfeleit. Az opciók – a gyárilag túlhajtott Intel® Core™ i7 Extreme processzor, a 18,4 hüvelykes (47 cm-es), full HD-s kijelző és a két grafikus kártya – jóvoltából ez a világegyetem legerősebb 18 hüvelykes (45,7 cm-es) laptopja.

Fantasztikus látvány: Élénk, intenzív grafika az opcionális AMD CrossFireX™ két grafikus kártyás technológiával.
Fegyverszintű processzorok: Alázza le a többi játékost! Az M18x asztali gépekhez méltó teljesítményt kínál laptop méretű kiszerelésben az opcionális, gyárilag túlhajtott Intel® Core™ i7 Extreme processzor jóvoltából.
Erőteljes szórakoztatás: Az opcionális NVIDIA® GPU és a WirelessHD egység segítségével 3D-s vagy full HD-s játékokat küldhet vezeték nélkül bármilyen 3D-funkcióval rendelkező eszközre. A 3D-s megtekintéshez további, opcionális berendezésre van szükség1.

A világegyetem legjobb mobil játékélménye

Szerezzen előnyt ellenfeleivel szemben az Alienware legnagyobb teljesítményű mobil grafikájával.

Észvesztő képminőség: Nyomja maximumra a játékbeállításokat (AA/AF/árnyékok), és csodálkozzon rá a valaha látott legélénkebb és intenzívebb képekre, az akár 4 GB GDDR5 grafikus memória jóvoltából2.
Totális grafikus uralkodás: A kompromisszum a vesztesek kenyere. Zúzza szét az ellenséget az NVIDIA® SLI® vagy AMD® CrossFireX™ két grafikus kártyás technológiájával.
Láss és likvidálj: Egyetlen részlet sem kerülheti el a figyelmét a WLED háttér-világításos, 18,4 hüvelykes képernyőn, és válassza az opcionális full HD-s (1920 × 1080 képpontos) kijelzőt – a legnagyobb és legjobb képernyőt, amit valaha Alienware laptopra szereltek.

Lankadatlan teljesítmény

Asztali géphez méltó teljesítmény laptop méretű kiszerelésben. Ez aztán tényleg tisztességtelen előny: az Alienware M18x laptop teljesítményével a háta mögött azt irt ki, akit csak akar, és minden akadályt legyőz.

  • Operációs rendszer: Eredeti Windows® 7 Professional.
Túlhajtva a túlerőért: Gyűrje le online ellenfeleit a gyárilag túlhajtott Intel® Quad Core™ i7 Extreme négymagos processzorral (max. 4,0 GHz), amely az Intel® Turbo Boost Technology 2.0 megoldással biztosítja a nagy teljesítményt és eszelős sebességet.
Szörnyen sok memória: Az Alienware M18x laptopot 32 GB DDR3 RAM memóriával szállítjuk, és akár 1600 MHz sebesség teszi lehetővé több feladat egyidejű végzését.
Új hibrid merevlemezek: Mindkét világ legjobbika az igazi játékos számára: az SSD teljesítménye a HDD kapacitásával. Igazán ütős megoldást keres a merevlemez-igényére? Az extrém teljesítmény kedvéért válassza az opcionális kettős RAID 0 konfigurációt.

Játék- és szórakoztatóközpont egyben

Ne álljon meg a játéknál! Ha filmet nézne, zenét hallgatna vagy barátaival tartaná a kapcsolatot, az Alienware M18x egy pillanat alatt átváltozik játékgépből házimozirendszerré, amikor csak akarja.

Nézhet, hallgathat, kapcsolatot tarthat: Csatlakoztasson bármely HDMI kimenettel rendelkező készüléket az Alienware M18x-hoz.
Fejlessze tévéjét: Merüljön el a szürreális 3D játékélményben: csatlakozzon egy kompatibilis 3D TV-hez a HDMI 1.4 csatlakozóval. A 3D-s megtekintéshez további, opcionális berendezésre van szükség.
Nagy hang kis hangszórókból: Merüljön el jobban a játékban, mint laptoppal korábban bármikor a Klipsch® hangtechnológia jóvoltából. A szomszédok felébresztésére pedig ott a 7.1 Surround Sound hang.
Vezeték nélküli vagányság: Tartsa a kapcsolatot barátaival az opcionális Ultimate-N 6300 vezeték nélküli 802.11 a/b/g/n Wi-Fi adapterrel, amely 2,4 GHz és 5,2 Ghz teljesítményű, kétsávos kapcsolatot biztosít – akár 450 Mbit/s sávszélességgel a csillagászati játékeredmény és fantasztikus videoközvetítés szolgálatában.
Last modified on 2012. május 04. péntek, 17:58

Related Video

Facebook

Twitter

Google Plus