neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » Blog » A Vásárlónak egyediség, profizmus és design kell
A+ R A-
22 okt.

A Vásárlónak egyediség, profizmus és design kell

Rate this item
(1 vote)
Hiába tudja Ön, hogy egyedülálló, amit Ön kínál, hogy szolgáltatásai kimagasló színvonalat képviselnek a piacon. Mindezt még eladhatóvá is kell tennie a mai webes korszaknak megfelelően, ahol fontosak a színek, a betűtípusok és a weboldalának szövegezései.

A reszponzív weboldalakkal azonban némiképp leegyszerűsödni látszik a helyzet a webdesign-t illetően. A reszponzív weboldal ugyanis nem tűri a flash-t, a több szintű bonyolult menürendszert a weboldalon, sem pedig a processzor igényes JavaSript animációkat és az ezekhez tartozó effekteket.

De lássuk csak, hogy Ön hallott-e már a reszponzív weboldal jelentőségéről, egyáltalán tudja-e, hogy mit jelent ez.

 

Leegyszerűsítve: a reszponzív weboldal egy olyan tervezési és kialakítási technika, amelynek köszönhetően az adott weblap laptop, táblagép vagy okostelefon képernyőjén is képes megjelenni, ugyanazokkal a tartalmi- és képi adatokkal ill. illusztrációkkal, mintha az egy „normál” képernyőn jelenne meg.

A responsive szó magyarra lefordítva egészen pontosan: a felhasználó eszközéhez alkalmazkodó, rugalmas webdesign-t jelenti.

A reszponzív weboldalak egyik legnagyobb előnye , hogy Önnek csak egyetlen weboldalt kell készítetnie, amelyhez nyilván csak egy tartalom kezelő rendszer kapcsolódik. Így az is magától értetődik, hogy az oldalt csak egyszer kell frissítenie, bárminemű módosítás alkalmával pedig csak egyszer kell belenyúlnia a weboldal kódjába.

Az okos telefonok, táblagépek, mini laptopok elterjedésével a reszponzív weboldalak előtérbe helyezése valamennyi weboldal tulajdonos számára elsődleges kell, hogy legyen, máskülönben így egy igen széles vásárlói rétegtől eshet el.

Ön készen áll új, reszponzív weboldala létrehozásában? Egy egészen újat csináljunk, vagy használjuk fel a régit weboldalát?

Reszponzív honlapkészítés

Az utóbbi időben megnövekedett az igény az úgynevezett Reszponzív honlapkészítésre. A responsive megjelenésű honlapok nagy előnye, szinte az összes kijelzőn használható felületet biztosítanak a weboldalunknak. A honlapunk egyaránt böngészhető okostelefonról (Android, Iphone), tablet eszközökről (pl.: Ipad), kisképernyős laptopról, vagy akár PC-n normál monitorról. Ha szeretne egy reszponzív honlapot kérjük írja meg nekünk!

Responsive webdesign

responsive webdesign lényege, hogy a weboldalunk, különböző eszközre és kijelzőméretre reagál. A honlapunk sablonja automatikusan igazodik a kijelző felbontásához. Így a honlapunk használható lesz kisméretű laptop kijelzőn, okostelefonokon, tablet eszközökönPC-n böngészőben egyaránt. Amennyiben felkeltette az érdeklődését a responzív webdesign készítés, kérjük jelezze elérhetőségeinken!

Responsive sitebuild

Vállaljuk responsive webdesign tervek alapján weboldalak sitebuild-jét. Ha önnek van egy reszponzív webdesign terve és szeretne belőle honlap sablont készíteni, kérjük keressen meg bennünket!
Last modified on 2012. október 22. hétfő, 12:53

Facebook

Twitter

Google Plus