Rolló logó váltás ezerrel!

Rate this item
(2 votes)
A cím annyiban igaz, hogy sajnos nem túl sok időt kaptunk az új forma kialakítására, azonban ez szerencsére nem ment a munka rovására.
Néha azért az ilyen rohammunkáknál előfordul, hogy nem sikerül tökéletesre minden -bár ezt nem a megrendelő érzi igazából, hanem csak mi látjuk így-, nos ezen a munkán ezt mi sem így érezzük.

A kezdetek

Már az első vázlatrajzoknál valamiért úgy gondoltam, hogy menni fog ez a szűkre szabott határidős arculatváltás. Ne kérdezzétek miért, de a lényeg az, hogy szerintem sokat segített, hogy ennyi időt töltöttünk azzal, hogy megismertük a cég tevékenységét, munkáját. Arra pontosan emlékszem, hogy nagyon érdekesnek találtam az cégnél folyó munkákat illetve hogy pontosan láthattam belülről a munkafolyamatokat.

Az ötlet is innen adódott illetve az alap szimbólum megszületése is ennek köszönhető. Bár ez a végleges formai jegyen nem látszik kívülről, de ha lesz majd időm felteszem a munkaközi rajzokat és abból látszik majd, hogy miből lett a cserebogár!

A legfontosabb az, hogy kész a végleges logó és kezdhetünk neki az arculati kézikönyv kialakításának! Szerintem ez is ilyen lendületes és élvezetes része lesz az "átalakításnak".

Kézikönyv részlet később...addig is itt megnézhetitek az elfogadott logó-t!

Last modified on 2012. november 30. péntek, 15:35

Latest from

Related items (by tag)

back to top