neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » portfolio / Munka » Kategória » Vektor design » Nádas Terasz logo
A+ R A-

Nádas Terasz logo

Rate this item
(2 votes)
Rég nem dolgoztunk már a PalmBeach-nek, de most újra eljött a mi időnk.
Igazából már egy meglévő és tavaly is működő helynek kellett egy kis arculatot adnunk, amivel "fémjelezni" lehet majd az új szórakozó teret. A név és a hely adta lehetőségek miatt az elejénegy kicsit megtorpantam, mert egy fiataloknak szánt helyhez nem nagyon tudtam kitalálni egy lendületes és egyszerűen "megfogható" szimbólumot, ezért két felé indultam el. Az egyikirány egy minimál stílusú egyszerű vonalnak indult, a másikban pedig próbáltam utalni a környezetre és a névre. Ez utóbbi nem nagyon akarta kiforrni magát, mégis az egyik ezek közül szerintem egész tetszetősre sikeredett.

Aztán elküldtem a logó variációjait..

Szerencsémre jó fogadtatásban részesült majdnem mindegyik és már csak a döntés maradt hátra, amit egy kis szavazás segített. Jgy maradt az egyszerű vonal ami nem szimbolizálja a helyet illetve a nevét, de végül is ez jó választásnak bizonyult. Jól megjeleníthető és variálható forma és más-más hátterekkel is jól alkalmazható. Mivel a flyereknél ezt is majd figyelembe kell venni.

Ha lesz időm felteszem a letölthető anyagok közé a munkaközi rajzokat is. Addig azonban tovább ezerrel, mert meg kell változtatni a honlapon és a facebook oldalon lévő "logomojokat" is. Tehát folyt. köv.

Facebook

Twitter

Google Plus