neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » portfolio / Munka » Kategória » Vektor design » Stilfa MI
A+ R A-

Stilfa MI

Rate this item
(0 votes)
Stilfa MI. Ismerősnek hangzik a név. Már valahol hallottam... vagy valamikor? Igen már pontosan nem tudom, de talán 8-10 éve volt először, hogy megkerestek bennünket. Akkor pont a váltás korszakában újjá alakult cégként kaptunk arculattervezési feladatot. És most
majdnem egy évtizeddel később, ismét valami változott. Teszem hozzá ideje volt. (Sokan egyébként abba a hibába esnek, hogy nem mernek vagy nem akarnak idővel arculatot váltani egy cégnél. Pedig sajnos egy cég változásával -akár növekedésével- együtt jár néha az arculatváltás is.) Most nem a fából indultunk ki, hanem egy olyan formát szerettek volna amiből talán első rápillantásra egyértelművé válik, hogy a logo hová tartozik. ( egyértelmű az identity kifejezés) Kaptunk egy pár szabadkézi vázlatot amiben találtunk egy jó formát és azon indultunk tovább. Ezek szerint gyorsan kellett volna végezni, de ... annyira nem volt egyszerű. Futottunk még 2-3 kört, de sikerült. Kialakultak a felhasználási területek variációi is. Kezdhettünk hozzá egy kisarculathoz.

Facebook

Twitter

Google Plus